Pasta med tryffel och kronärtskocka
Det här behöver du till 4 pers.
1 kuvert Mondana Tryffel
2 Schalottenlökar
2 dl torrt vitt vin
3 dl grädde
Parmesanost
1 burk 330 gr inlagda kronärtsockor
300 g pasta Spagetti eller tagliatelle
helst bronze cut som tar upp såsen bättre
Baby bladspenat
Gör så här
Finhacka schalottenlök och fräs upp i oljan från de inlagda kronärtskockorna.
Tillsätt 2 dl torrt vitt vin och koka ihop till hälften.
Häll på 3 dl grädde och koka upp tillsammans med ett kuvert Mondana Tryffel och 2 dl riven parmesan.
Rör om och håll såsen varm.
Koka 300 gram pasta enligt anvisning, häll av vattnet och lägg i kronärtskockorna och en handfull babyspenat och blanda om.
Häll såsen över pastan blanda runt och häll över i en vacker rymlig skål river över ytterligare parmesan.
Servera och njut!