Pasta med tryffel och kronärtskocka

Det här behöver du till 4 pers.

1 kuvert Mondana Tryffel

2 Schalottenlökar
2 dl torrt vitt vin
3 dl grädde
Parmesanost
1 burk 330 gr inlagda kronärtsockor

300 g pasta Spagetti eller tagliatelle
helst bronze cut som tar upp såsen bättre

Baby bladspenat


Gör så här

Finhacka schalottenlök och fräs upp i oljan från de inlagda kronärtskockorna.

Tillsätt 2 dl torrt vitt vin och koka ihop till hälften.
Häll på 3 dl grädde och koka upp tillsammans med ett kuvert Mondana Tryffel och 2 dl riven parmesan.
Rör om och håll såsen varm.

Koka 300 gram pasta enligt anvisning, häll av vattnet och lägg i kronärtskockorna och en handfull babyspenat och blanda om.

Häll såsen över pastan blanda runt och häll över i en vacker rymlig skål river över ytterligare parmesan.

Servera och njut!

Föregående
Föregående

Mondanas Köttbullar med gräddsås

Nästa
Nästa

Mondanas hummerrisotto